کسب رتبه دوم ملی دانشگاه آزاد اسلامی
1398/10/19
کسب رتبه دوم ملی دانشگاه آزاد اسلامی درنظام رتبه بندی (یو اس نیوز)
تعطیلی امتحانات 16 دی ماه 1398
1398/10/15
تعطیلی امتحانات 16 دی ماه 1398
پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی
1398/10/14
در پی شهادت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و جمعی از همراهانش بدست تروریسم دولتی امریکا، دکتر کیان پهلوان افشاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر پیام تسلیتی را به شرح ذیل صادر کردند.
امام‌جمعه شهرستان ابهر: حوزه و دانشگاه دو مرکز مهم تربیت متخصص در جامعه هستند
1398/10/03
امام‌جمعه شهرستان ابهر گفت: «دو نهاد علمی حوزه و دانشگاه دو مرکز مهم تربیت افراد متخصص در جامعه هستند که وحدت این دو می‌تواند شکوفایی و بالندگی در کشور ایجاد کند.
نصیری مدیرکل دانشجوئی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی: شهداء حافظان امنیت امروز ما هستند و باید قدر آنها را بدانیم وتلاش کنیم یاد وخاطره و آرمان های آنها فراموش نشود
1398/09/21
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر مدیر کل دانشجوئی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی درمراسم دوازدهمین سالگرد تدفین شهداء گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر که با حضور اقشار مختلف مردم ، مسئولان و دانشجویان در این واحد برگزار شد گفت : شهداء دردوران دفاع مقدس و همچنین در دفاع حرم برای حفظ ناموس و امنیت ما جان خود را فدا کردند و امروز وظیفه داریم که از آرمان های شهداء دفاع کنیم و راه و هدف آنها را سرلوح زندگی خود نمائیم.
حضوردانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر در مراسم 13 آبان
1398/08/13
حضوردانشگاهیان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر در مراسم 13 آبان
رئیس واحد ابهر: فراهم کردن محیط مناسب فرهنگی، آموزشی وپژوهشی برای دانشجویان وظیفه ماست.
1398/08/02
دکتر کیان پهلوان افشاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهرگفت : وظیفه همه ما خدمتگزاران دانشگاه فراهم کردن فضای داریم محیط مناسب فرهنگی، آموزشی وپژوهشی برای دانشجویان می باشد.
دردانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر: همایش رهروان زینبی برگزار شد
1398/07/28
دردانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر : بمناسبت اربعین حسینی همایش رهروان زینبی برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر : جذب دانشجونسبت به سال های گذشته در واحد ابهر بی سابقه است
1398/07/23
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهرگفت : امسال جذب دانشجو در واحد ابهر افزایش قابل ملاحظه ای داشته است.
در واحد ابهر: مراسم بدرقه دانشجویان و همکاران به کربلا برای شرکت در مراسم اربعین حسینی
1398/07/17
مراسم بدرقه دانشجویان وهمکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر به کربلای معلا جهت شرکت در مراسم اربعین حسین برگزار شد.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  9