در واحد ابهر: همایش مشاوره وهدایت تحصیلی برگزار شد
1398/05/20
همایش مشاوره وهدایت تحصیلی برای آشنائی و راهنمائی انتخاب برتر صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر برگزار شد..
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر خبر داد: پذیرش دانشجو در 124 رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر
1398/05/16
معاون علمی واحد ابهر : از پذیرش دانشجو در 124 رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر برای سال تحصیلی 99 – 98 خبر داد
انتصاب رییس دانشکده علوم انسانی
1398/05/16
‍ دکتر سید سجاد حسینی به عنوان رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهرمنصوب شد.
حجه الاسلام حسینی: حجاب مایه کرامت و شخصیت زن است
1398/04/20
حجه الاسلام والمسلمین حسینی امام جمعه شهرستان خرمدره : حجاب مایه عزت، کرامت و شخصیت زن در جامعه است و حفظ آن در اسلام واجب شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر: خدمت به خانواده های شهداجزوء افتخارات مسئولان محسوب می شود
1398/04/04
دکتر کیان پهلوان افشاری صبح امروز مراسم در بدرقه خانواده های شهداء مدافعین حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر گفت: باید بدانیم این آرامشی که در کشور وجود دارد مدیون شهداست و پایه های این میز های خدمت که نشسته ایم آغشته به خون پاک شهداء بوده و در این راستا خدمت به خانواده های شهداء وحرمت به آنان جزوء افتخارات مسئولان باید باشد.
نظری به روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر داد: پرداخت بیش از ۴,۵ میلیارد ریال وام به دانشجویان دانشگاه آزاد ابهر
1398/04/04
مدیرکل توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر از پرداخت بیش از ۴,۵ میلیارد ریال وام دانشجویی در این واحد دانشگاهی خبر داد.
مدیرکل توسعه ومدیریت منابع واحد ابهر: پرداخت بیش از 5/4 میلیارد ریال وام دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی ابهر
1398/03/30
مدیرکل توسعه ومدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر گفت: سال گذشته بیش از چهار میلیارد و 657 میلیون ریال وام به دانشجویان متقاضی، وام دانشجویی پرداخت شد.
ارتقاء مرتبه علمی سه نفر از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر
1398/03/29
سه نفر از استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر موفق به ارتقاء مرتبه علمی استاد یاری شدند
فرمانده سپاه ناحیه ابهر: اتحاد و ولایت پذیری مردم دو رمزه مهم در پیروزی ما درجنگ هشت ساله بود
1398/03/02
محسن احمدی تبار فرمانده سپاه ناحیه ابهر گفت : اتحاد نیروهای نظامی و اطاعت از ولایت فقیه دو عامل مهم در پیروزی های ما در دوران دفاع مقدس بود
تجلیل از اساتید دانشگاه آزاداسلامی واحد ابهر
1398/02/12
درگرامیداشت سالروز شهادت آیت الله مطهری روز استاد ومعلم از اساتید دانشگاه آزاداسلامی واحد ابهر تجلیل شد.
1 2 3 4 5 6 7 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  7