دردانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر: همایش رهروان زینبی برگزار شد
1398/07/28
دردانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر : بمناسبت اربعین حسینی همایش رهروان زینبی برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر : جذب دانشجونسبت به سال های گذشته در واحد ابهر بی سابقه است
1398/07/23
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهرگفت : امسال جذب دانشجو در واحد ابهر افزایش قابل ملاحظه ای داشته است.
در واحد ابهر: مراسم بدرقه دانشجویان و همکاران به کربلا برای شرکت در مراسم اربعین حسینی
1398/07/17
مراسم بدرقه دانشجویان وهمکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر به کربلای معلا جهت شرکت در مراسم اربعین حسین برگزار شد.
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر قهرمان مسابقات کشتی انتخابی تیم ملی دانشجویان شد
1398/07/15
پیام دکتر کیان پهلوان افشاری رئیس واحدابهر به مناسبت آغاز سال تحصیلی 98
1398/06/28
دکتر کیان پهلوان افشاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر در پیامی آغاز سال تحصیلی 98 را به اساتید ، دانشجویان و فعالان عرصه های علمی کشور تبریک گفت :
در واحد ابهر: همایش مشاوره وهدایت تحصیلی برگزار شد
1398/05/20
همایش مشاوره وهدایت تحصیلی برای آشنائی و راهنمائی انتخاب برتر صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر برگزار شد..
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر خبر داد: پذیرش دانشجو در 124 رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر
1398/05/16
معاون علمی واحد ابهر : از پذیرش دانشجو در 124 رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر برای سال تحصیلی 99 – 98 خبر داد
انتصاب رییس دانشکده علوم انسانی
1398/05/16
‍ دکتر سید سجاد حسینی به عنوان رئیس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهرمنصوب شد.
حجه الاسلام حسینی: حجاب مایه کرامت و شخصیت زن است
1398/04/20
حجه الاسلام والمسلمین حسینی امام جمعه شهرستان خرمدره : حجاب مایه عزت، کرامت و شخصیت زن در جامعه است و حفظ آن در اسلام واجب شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر: خدمت به خانواده های شهداجزوء افتخارات مسئولان محسوب می شود
1398/04/04
دکتر کیان پهلوان افشاری صبح امروز مراسم در بدرقه خانواده های شهداء مدافعین حرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر گفت: باید بدانیم این آرامشی که در کشور وجود دارد مدیون شهداست و پایه های این میز های خدمت که نشسته ایم آغشته به خون پاک شهداء بوده و در این راستا خدمت به خانواده های شهداء وحرمت به آنان جزوء افتخارات مسئولان باید باشد.
1 2 3 4 5 6 7 8 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  8